Over ons

Waarom gestart

“Mijn plannen zijn niet jullie plannen, jullie wegen zijn niet mijn wegen – spreekt de HEER” Jesaja 55: 8 (NBV)

Mijn naam is Eunice Anita-Offerman en ik heb Highly Favored Publishing in 2015 opgericht. Het starten van een onderneming is soms gedreven door avontuur, passie of visie. Geen van de drie was van toepassing in mijn geval. Deze onderneming is gestart mede door verloop van omstandigheden maar boven al door gehoorzaamheid aan God.

De eerste bouwsteen was de opdracht die ik van God had gekregen om een boek te schrijven. Ik ontving eerst een profetie. Ik twijfelde eraan. God sprak daarna direct tot mij middels een visioen. Na 3 dagen achter elkaar een visioen te hebben ontvangen waarin ik de teksten uit een boek zag, besefte ik dat er een verband was tussen de profetie en de visioenen. Het eindresultaat is het boek Stories to tell to show His Greatness en diens Nederlandstalige versie Verhalen die Zijn Kracht weergeven.

Na de eerste publicatie wees God mij de weg om een onderneming te starten. De wegen van de Heer zijn niet onze wegen. Dit was zeker het geval bij de start. Met de tijd ben ik gaan inzien waartoe God mij leid. Het einde is niet in zicht. Wij blijven de pad volgen die de Heer voor ons legt. Hij begeleid, geeft advies en raad en voorziet.

Waarom de naam Highly Favored Publishing

Bij het brainstormen over namen voor de onderneming, zijn diverse opties geopperd. Belangrijk was om ook de werken van God te laten voorkomen in de naam van de onderneming. Het woord ‘favored’ kwam toen op. ‘Favored’, begunstigde, dat zijn wij alleen. God heeft ons de adem des levens gegeven en ook de zon, zee, strand. Er zijn zoveel dingen waarom wij dankbaar kunnen zijn en waarvoor wij kunnen zeggen dat God inderdaad ons heeft voorzien. Een ieder die bereid is om haar of zijn verhaal te vertellen aan anderen, ontvangt extra zegen van God want hij/zij draagt bij aan het verspreiden van Het Woord.

Highly Favored Publishing voor het helpen met verspreiden van Het Woord dat levend is.

Waarom de naam Highly Favored Publishing

De projecten worden uitgevoerd in samenwerking met freelance medewerkers op het gebied van grafisch ontwerp en redactie.

Aandacht en zorg wordt besteed om levensverhalen te publiceren die een weergave zijn van de signalen en wonderen die God hedendaags verricht. Deze getuigenissen zullen zeker een bijdrage leveren aan het verspreiden van Gods Woord.