Dienstverlening

Door het lezen, horen en zien van de signalen en wonderen van God komen personen tot bekering en geloof. Door te praten over hetgeen God in jouw leven heeft gedaan, help je anderen. Door je verhaal te schrijven (of die te laten schrijven) en publiceren, bereik je een grotere groep personen.

Kortweg, je helpt ook meerdere personen. Velen van ons hebben een verhaal om te vertellen die een zegen kan zijn voor een ander. Waarom een zegen? Velen denken dat er geen uitkomst is voor hun situatie van nederlaag, negatief handelen of verdriet. Jouw verhaal kan een ander bemoedigen om dichter tot God te komen; dichter tot de God van de oplossingen.

Highly Favored Publishing biedt de volgende diensten aan:

– Omzetten van aantekeningen en notities in een manuscript
– Redigeren van manuscripten
– Manuscripten omzetten in boekformaat
– Ontwerp van boekomslag
– Publiceren van boek

Manuscripten in Engels, Nederlands, Papiaments of Spaans worden geaccepteerd. Elk manuscript die ontvangen wordt, wordt behandeld als een project. Het project kent een doorlooptijd met mijlpalen en streefdata. Bijsturen van planning en voortgang worden nauw besproken met de auteur c.q. opdrachtgever.
Voor nadere vragen over onze dienstverlening, prijzen en voorwaarden kan je gerust contact met ons opnemen via onze contactformulier.